Team ROVOP koostuu pyörätuolikelaaja Henry Mannista ja pyörätuolitemppuilija Aleksi Kirjosesta. Tapasimme toisemme ensimmäisen kerran vuonna 2007 yleisurheiluleirillä. Siitä alkoi ystävyys ja aloimme julkaista pyörätuoleilla tekemiämme temppuja. Vuonna 2014 perustimme Rajoitteet ovat vain omassa päässä facebook sivun, joka lähti hurjaan kasvuun ja sen kautta olemme päässeet tsemppaamaan ihmisiä. Koko tarinamme löydät täältä

Henry Manni ”Henkka”
Henkka on Lohjalainen pyörätuolikelaaja. Suurimpana saavutuksena on Rion paralympia pronssi vuodelta 2016! Euroopan mestaruuksia Henkalla on useita ja MM-kisoistakin hopeaa. Hän on käynyt myös esteettömyyskartoittajan koulutuksen ja työskentelee puolipäiväisenä lasten ja nuorten liikunnan suunnittelijana suomen vammaisurheilu ja liikunta VAU ry:ssä. Rajoitteet ovat vain omassa päässä-sivua Henkka on ollut kehittämässä yhdessä Aleksin kanssa ja esimerkiksi tämä nettisivu on hänen käsialaansa.
Aleksi Kirjonen
Aleksi on entinen vammaisyleisurheilija lajeinaan kuula ja keihäs. Aleksia on myös kutsuttu pyörätuoliextremen pioneeriksi suomessa. Aleksi on myös ensimmäinen eurooppalainen henkilö, joka on tehnyt takaperinvoltin pyörätuolilla. Tempuillaan hän haluaa viedä eteenpäin rajoitteet ovat vain omassa päässä sanomaa ja kannustaa muita liikkumaan ja kuuntelemaan unelmiaan. Kirjonen on opiskellut liikuntaneuvojaksi liikuntakeskus Pajulahdessa.


Luennot

Luennoilla tuodaan esille erilaisuuden rikkautta ja sen kohtaamista!

Luennot soveltuvat erinomaisesti mm. kouluille, fysioterapeuteille, lähihoitajille, sairaanhoitajille, toimintaterapeuteille, liikuntaneuvoja opiskelijoille ja firmoille. Kaikille jotka kaipaavat motivointia ja asennekasvatusta.

Pyrimme luomaan ihmisille uskoa itseensä, jokaisen tulisi kuunnella unelmiaan ja tehdä mitä oikeasti rakastaa. Kaikki on mahdollista kun uskoo itseensä, tekee kovasti töitä ja uskaltaa välillä myös pyytää apua.
Rajoitteet ovat vain omassa päässä -sanomalla haluamme tuoda esille sitä että ihminen pystyy suurtekoihin kun puhalletaan yhteen hiileen. Ei pidä aliarvioida kenenkään osaamista ja työpanosta. Erilaisuudet täydentävät toisiaan.


ROVOP-Rata


Radalla pääsee kohtaamaan hyvin arkipäiväisiä asioita pyörätuolinkäyttäjän näkökulmasta, kuten "mukulakiviä", kynnyksiä, pieniä ramppeja ja tavaroiden kuljetusta!

Pystymme soveltamaan rataa erilaisille ryhmille ja kokeilijoille!
Rata sopii hyvin tapahtumiin, koululle tai vaikkapa yrityksen virkistäytymispäivään!


Rata on silmiä avaava kokemus kaikille meidän opastuksessa!